Velvet Divatház 2. évad 7. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 1,00)
Loading...

Alberto nagy meglepetésére az egyenruhák terveit nem Seňor Ortega, hanem a lánya, Sara ellenőrzi… Velvet Divatház spanyol filmsorozat 2. évad 7. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! Megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. április 18., kedd, 21:25-kor

Tv-csatorna:

Velvet Divatház 2. évad 7. rész tartalma

Alberto nagy meglepetésére az egyenruhák terveit nem Seňor Ortega, hanem a lánya, Sara ellenőrzi, aki nem más, mint a titokzatos nő a bárból. De Sara merészebb terveket szeretne látni és el akar állni a Velvettel kötendő üzlettől. Alberto abban bízik, hogy ha időben meg tudják mutatni az eredeti vázlatokat, még meggondolhatja magát. Luisa elindul a rádiós tehetségkutató versenyen, ahová nemcsak a lányok, de Mateo is elkíséri. Pedro akaratlanul többször is kihallgatja Adolfót és ez meggyőzi arról, hogy a férfi csak szórakozik Ritával. Cristina elhatározza, hogy visszahozza Raúlt a Velvetbe és ehhez az apja segítségét kéri. Blanca úgy érzi, itt az ideje, hogy lezárja kapcsolatát Maxszal.(Eredeti hang digitálisan.)

Velvet Divatház 2. évad 7. rész

Rendezte: Carlos Sedes, David Pinillos, Jorge Sánchez-Cabezudo, Sílvia Quer
Szereplők: Paula Echevarría (Ana Ribera), Miguel Ángel Silvestre (Alberto Márquez), Aitana Sánchez-Gijón (Dona Blanca), Velasco Manuela (Cristina Otegui), Manuela Vellés (Luisa), Marta Hazas (Clara), Maxi Iglesias (Max), Cecilia Freire (Rita), Javier Rey (Mateo Ruiz), Adrián Lastra (Pedro), Miriam Giovanelli (Patricia Márquez), Sara Rivero (Carmen), Natalia Millán (Gloria), Jose Sacristan (Emilio López), Angela Molina (Isabel), Peter Vives (Carlos Álvarez)

Előzmények: Az 1950-es évek vége felé az elegáns madridi Velvet Divatház a megmaradásáért küzd. Don Rafael, a divatház tulajdonosa, ezért visszahívja külföldről a fiát, Albertót, akit hét évvel ezelőtt Londonba küldött tanulni. Alberto már az új divathullám képviselője, és emiatt hamar összetűzésbe kerül az apjával. De más is van, amit Don Rafael nem tud az ellenőrzése alatt tartani. Albertónak nemcsak azért kellett annak idején elmennie Madridból, hogy tanuljon, hanem azért is, mert beleszeretett egy egyszerű lányba, a személyzeti főnök elárvult unokahúgába, a szép és tehetséges Anába…

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top