Virágzás 1. évad 1. rész tartalma

A Mullan nevű vidéki kisvárosban pusztító árvíz öt halálos áldozatot hagy maga mögött. Egy évvel később… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16.

Virágzás ausztrál sorozat

Sorozat címe: Virágzás (Bloom)
Műfaj: dráma
Évad: 1. Aktuális epizód: 1
Szereplők: Bryan Brown, Phoebe Tonkin, Jacqueline McKenzie, Jacki Weaver, Ryan Corr
Premier az AXN műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. november 19., péntek, 21:00-kor

1. rész tartalma

A Mullan nevű vidéki kisvárosban pusztító árvíz öt halálos áldozatot hagy maga mögött.

Egy évvel később a helyi lakosok érzelmileg és fizikailag is még mindig hordozzák magukban a tragédiát. Ray, a nyugdíjas csillagász kénytelen az Alzheimer-kórban szenvedő betegek ápolására szakosodott intézetbe vinni feleségét, Gwent, a korábban népszerű színésznőt az egyre romló állapota miatt.

A férfit mélyen lesújtja, hogy felesége már nem is ismeri fel őt.

Mindeközben Gwen egykori szerelme, Max – aki megkeseredett, magányos gazdálkodóként él – továbbra is epekedik volt kedvese után, és próbálja fenntartani gazdaságát.

Egy fiatalos idegen, Sam elképesztő energiával és erőszakos ösztönökkel érkezik meg a városba, majd pedig elcsábítja a péket, Tinát, a helyi rendőr, Griffo feleségét.

Sam megmagyarázhatatlanul vonzódik a 12 éves, zárkózott Isaachoz, aki az árvíz óta elvakultan keresi „eltűnt” anyját, Annie-t.

Amikor Ray rájön, hogy idős kutyája csodálatos módon megfiatalodott azt követően, hogy valamit megevett a kertben – azon a helyen, ahol Ray fiatal szomszédja megfulladt –, azon kezd el tűnődni, hogy vajon felhasználhatná-e ezt az „ajándékot” arra, hogy megmentse Gwent.

Forrás: AXN


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top