Woodoo, ByAlex hasonmás az X-Faktor 2017 első adásában

A legtöbb képernyőre került énekes kapcsán az jutott az ember eszébe, hogy vajon miért nem álltak be abba a sorba, amelyikben az önkritikát osztották? Az RTL Klubon szeptember 2-án meglepő és mulatságos produkciókkal elindult az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-jának 2017-es évada. Lássuk, melyek voltak a zenés vetélkedő legérdekesebb pillanatai!

Az új évad Kiss Ramóna személyében új műsorvezetőt kapott és ahogy korábban írtuk, a mentor csapatban is volt egy változás.

Extrém fazonok, hatalmas tehetségek

Catchy Workshop az X-Faktor 2017-ben
Az X-Faktor mentorait ByeAlexet, Gáspár Lacit, Puskás Petit és Radics Gigit nem kímélték az énekesek és zenekarok.

A Karibi lányok produkciója

Mint látható, a Karibi lányok nevű formáció már a műsor első perceiben fergeteges hangulatot teremtett. Ezután következett Mc Csipi, aki egy félelmetes woodoo babával érkezett a színpadra, őt a mentorok közös erővel tessékelték le a világot jelentő deszkákról. Az átszurkált baba testén az összes mentor nevét feltüntette a versenyző!

ByeAlex pedig kiakadt, amikor hasonmása, Domján Dénes kapcsán viccelődtek vele mentortársai. A fiatal énekes küllemével és dalával egyaránt az érzékeny mentort pécézte ki, amit a mellette ülő ítészek nem is hagytak szó nélkül és jót poénkodtak rajta… Szerencsére a meglepő produkciók után igazi tehetségek is színre léptek. A Catchy Workshop (fotónkon) nevű hardcore bandát állva tapsolták a mentorok, és a 17 éves Miszlai Márton is lenyűgözte őket.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Jóban Rosszban sorozat 3408. rész tartalma

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Roland ismét túljárt a rendőrök eszén és a Barbarához fűződő érzelmei is megváltoznak. Roland felhívja Barbarát és közli vele, hogy a jövőben...
Tovább

Betty, a csúnya lány 1. évad 87. rész tartalma

Betty a csúnya lány kolumbiai telenovella
Armando még mindig kíváncsi Betty múltjára. Betty végül megnyílik szerelme előtt és elmeséli a legszörnyűbb történetét. Armandonak még nagyobb lelkiismeret...
Tovább

Ki ez a lány? 2. évad 5. rész tartalma

Ki ez a lány? sorozat főszerepében America Ferrera
Henry és Betty mindent megtesznek, hogy távol maradjanak egymástól, de így, hogy egy helyen dolgoznak, lehetetlen...
Tovább