Zoo 1. évad 25. rész tartalma

Miro rabbiátus viselkedéséről már az egész család tud. Ludka minden hízelgése és ajándékai ellenére sem tud megbocsátani neki, és bezárja a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Zoo sorozat
Sorozat címe: Zoo (Zoo)
Műfaj: családi
Évad: 1. Aktuális epizód: 25
Szereplők: Alena Ďuránová, Andrej Hryc, Ján Koleník, Marko Igonda, Mihal Bohúl
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 21., kedd, 19:45-kor

25. epizód tartalma

Miro rabbiátus viselkedéséről már az egész család tud. Ludka minden hízelgése és ajándékai ellenére sem tud megbocsátani neki, és bezárja a hálószoba ajtaját előtte. Dominika úgy dönt, hogy Maros felesleges jegyével elutazik Afrikába.

Svonava úr teljes lendülettel kezd udvarolni Vilma asszonynak, ám az allergiája közbeavatkozik. Miután Mikulásról kiderült, hogy barátnője van, Riso férfi a férfival beszélgetésre hívja az apját.

Peter afrikai utazása nagy gondot okoz Wagner úrnak, az illegális piac egyik vezérének. Dominika megpróbálja felkészíteni testvéreit egy hét önálló életre, de Risko és Lucia cseppet sem érdeklődő.

Sveto megfenyegeti Alenát, hogy bíróság segítségével elveszi az anya láthatási jogát. Stano nagyon boldog, végre megvalósul az álma. Elkezdődik az elefántház építése. Lucia elmeséli Denisának, hogy apjának barátnője van. Peter és Dominika alig tették ki a lábukat az Állatkertből, máris megoldhatatlannak látszó problémák sora tornyosul az otthon maradtak előtt.

(Eredeti hang digitálisan.)

Forrás: Duna TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top