Zoo 1. évad 55. rész tartalma

Miután Peter megakadályozta Marost egy őrültség elkövetésében, barátja mindent bevall neki. Peter óriásit csalódik, és felméri,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Zoo sorozat
Sorozat címe: Zoo (Zoo)
Műfaj: családi
Évad: 1. Aktuális epizód: 55
Szereplők: Alena Ďuránová, Andrej Hryc, Ján Koleník, Marko Igonda, Mihal Bohúl
Premier az Duna TV sorozatok között.

Vetítés időpontja: 2021. július 22., csütörtök, 15:05-kor

55. epizód tartalma

Miután Peter megakadályozta Marost egy őrültség elkövetésében, barátja mindent bevall neki. Peter óriásit csalódik, és felméri, hogy eddig rossz nyomon járt. Miro továbbra is segíteni szeretne neki, és örül Peter bocsánatkérésének.

Maros képtelen felesége szemébe nézni, még fel sem meri hívni. Szerencsére Majka mellett ott van Alena és Dominika is. Roberta először úgy dönt, hogy nem fogadja el anyja támogatását, de rájön, az állatkert többi lakójával és dolgozójával szemben ez nem lenne tisztességes. Ezzel sok barátot szerez magának, végre befogadja a közösség.

Maros megpróbál kiszállni a csempészésből, de megfenyegetik a családját. Risko életében először sörözni megy, Zoli és Ico veszik rá erre. A kocsmában azonban elveszti egyetlen barátját, Miskót, a selyemmajmot.(Eredeti hang digltálisan.)

Forrás: Duna TV sorozatok


Jó szórakozást kívánok a sorozat következő epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top