Zoo 1. évad 63. rész tartalma

Mikulás Trnovszky beismeri a lányának, hogy üzletel Mach-hal, akit az Állatkertben csak Krasznahorkaiként ismernek. Az ügyvéd… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Zoo sorozat
Sorozat címe: Zoo (Zoo)
Műfaj: családi
Évad: 1. Aktuális epizód: 63
Szereplők: Alena Ďuránová, Andrej Hryc, Ján Koleník, Marko Igonda, Mihal Bohúl
Premier az Duna TV sorozatok között.

Vetítés időpontja: 2021. augusztus 17., kedd, 15:10-kor

63. epizód tartalma

Mikulás Trnovszky beismeri a lányának, hogy üzletel Mach-hal, akit az Állatkertben csak Krasznahorkaiként ismernek. Az ügyvéd azonban csak bérbe adta az éttermét, de nem tudja, hogy a bérlők mire használják. Dominika hisz édesapjának, de Peter nem. Mindenáron Trnovszky bűnösségéről akarja meggyőzni szerelmét.

Riskó új, figyelemfelkeltő honlapot készít az állatkertnek, melyre minden eddiginél többen kattintanak rá. Roberta örül a népszerűségnek, de ez a helyzet csak rövid ideig tart. Nemcsak főnöke, de az erkölcsös anyák és feleségek is felháborodnak a „kis és nagy kukacokon”, melyek az oldalt népszerűsítik.

Zoli bevallja Szemnek, hogy nem a kenguru ette meg a pénzét, hanem ő kártyázta el. Miro lés Ludka hivatalosan is elválnak, Szveto pedig arra kéri Alenát, hogy költözzön vissza a házukba.

(Eredeti hang digltálisan.)

Forrás: Duna TV sorozatok


Jó szórakozást kívánok a sorozat következő epizódjához!

Scroll to top