Végre csiripelhet Obama!

Barack Obama a twitteren | Csibészkemagazin.huBarack Obama az USA elnöke csatlakozott a Twitterhez. Amerikai első emberének legelső üzenete után szűk fél órával máris 100 ezer követőre talált.

Barack Obama nyitott a párbeszédre

Hello Twitter, Barack vagyok. Tényleg! Hat év után végre megkapom a saját oldalamat – írta budapesti idő szerint hétfő este a maximum 140 karakteres üzeneteket lehetővé tevő üzenőfelületen.

Obama elnök elkötelezett amellett, hogy a legnyitottabb és a legtöbb ember részvételére építő kormányzata legyen – olvasható a Fehér Ház internetes blogjában.

A POTUS – amely az Egyesült Államok elnöke szavak kezdőbetűiből alkotott mozaikszó – követői kizárólag olyan üzeneteket olvashatnak majd, amelyeket maga az elnök írt.

Ahogy a fenti képen is látható, itt érhető el Obama a twitteren: https://twitter.com/POTUS

A washingtoni Fehér Ház tisztviselői – akik igyekeznek kihasználni a különböző internetes közösségi portálok adta kommunikációs lehetőségeket – évek óta jelen vannak a Twitteren, hogy az amerikai kormány politikáját közvetítsék a világnak és személyes megjegyzéseiknek is teret adjanak.

Barack Obama a Twitteren már 65 embert követ, a többi között Bill Clinton és George W. Bush korábbi elnököt, továbbá feleségét, a first ladyt (FLOTUS), de nincs a listán például egykori külügyminisztere, a 2016-os elnökválasztáson demokrata párti színekben induló Hillary Clinton.

Forrás: MTI 2015.

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Elif – A szeretet útján sorozat 77. rész tartalma

Elif - A szeretet útján (2014) török sorozat
Elif - A szeretet útján sorozat 77. rész 2017. december 21., csütörtök, 16:10-kor: Aliye asszony élet és halál között lebeg a kórházban a fényképek által kiváltott szívroham...
Tovább

Bosszú vagy szerelem sorozat 1. évad 55. rész tartalma

Bosszú vagy szerelem (Cesur ve Güzel ) török sorozat
Bosszú vagy szerelem sorozat 1. évad 55. rész 2017-12-21, 16:50-kor: Cahide ismét szorult helyzetbe kerül Hülya miatt. Adalet titkolózása miatt Tahsin nem hajlandó...
Tovább

A sors útjai 1. évad 124. rész tartalma

A sors útjai mexikói sorozat
A sors útjai 1. évad 124. rész 2017-12-21, 15:45-kor: Luis ismét megtalálja a módját, hogy Fernanda elhagyja a családját. Isabella a modelliskolában...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?