A 15 éves olasz lány vitte el a showt az X-Faktorban

A magyar X-Faktorban nem egyedülálló, hogy más országbeli versenyző is szerencsét próbál, ám csak kevesen nyújtottak eddig kiemelkedő produkciót. Az olasz Serena Rigacci 15 évesen kiforrottabb énekléssel (videó lent!) állt elő, mint az est legtöbb fellépője. És hogy mi volt még az X-Faktor második válogatásán? Lássuk!

Az RTL Klubon szombat este ismét a meglepő és lélegzetelállító produkcióké volt a főszerep.

X-Faktor második válogatás

Az X-Faktor 2017-es évadának második adása kisebb ijedtséggel indult, ugyanis ByeAlex elkésett a válogatóról, így mentortársai Gáspár Laci, Radics Gigi és Puskás Peti nélküle kezdték el az énekesek és zenekarok meghallgatását. Végül Alex is csatlakozott és sikerült úgy felpörögnie, hogy még a színpadra is felpattant és a Tollfelvásárlók nevű formáció dalára hatalmasat bulizott. A széttépett párnákból kiszabaduló tollak pedig az egész stúdiót belepték.

Ha az X-Faktort olyan szemmel nézed, hogy elmennél-e az adott énekes, vagy együttes koncertjére, megvennéd-e a lemezét, akkor a Tollfelvásárlók produkciója talán nem volt számodra meggyőző. Arra a kérdésre, hogy megtörte-e a sok hasonlóan színvonaltalan produkció egyhangúságát a csapat, a válasz egy egyértelmű Igen!

Voltak azonban, akikkel sem bulizni, sem találkozni nem szerettek volna többé a mentorok. Ács Norbert, aki állította, hogy Anastacia asszisztense, hiába könyörgött, had mehessen tovább a táborba, végül hazaküldték a mentorok. Naomi Judit pedig hangvillával érkezett és hangolódott, de bizarr produkcióját 4 nemmel értékelték a mentorok.

Serena Rigacci az X-Faktor válogatáson

Szerencsére bőven akadtak elismerést bezsebelő produkciók is. Mézes Norbert, akit Puskás Peti vékonyhangú lovagnak titulált, visszafogott bemutatkozás után, bravúrosan énekelt és furcsa hang ide, vagy oda, a mentorokat elvarázsolta. A 15 éves Serena Rigacci produkciója után pedig együtt tombolt a közönség és a mentorok. Abaházi Nagy Lívia operával érkezett és megríkatta a mentorokat. Bebizonyította, hogy a komoly műfaj is helyet kaphat az X-Faktor színpadán.

Abaházi Nagy Lívia az X-Faktor válogatáson

RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top