Rossz anyák című filmvígjáték a tévében

Anyának lenni nem könnyű feladat. Amy-nek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall… Olvasd tovább a tévében bemutatásra kerülő filmvígjáték tartalmát a kép alatt!

Rossz anyák című filmvígjáték a tévében
A film címe: Rossz anyák (2016) (Bad Moms)
Műfaj: vígjáték
Korhatár: 16 év.
Premier a TV2 műsorán.
Szereplők: Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith, Kathryn Hahn
Rendezte: Scott Moore, Jon Lucas
Vetítés időpontja: 2017. szeptember 10., vasárnap, 22:00-kor

Rossz anyák tartalma

Anyának lenni nem könnyű feladat. Amy-nek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a rá háruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.

Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek „felelőtlen” társaik ellen – ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni…

Mozi előzetes

Forrás: TV2

Scroll to top