1890 sorozat 9. rész tartalma

A Strázsamestert Bielik doktor megműti, a beteg még a műtét után is súlyos állapotban van. Eközben Márton detektív bejut a kriptába és meg… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16.

1890 szlovák kosztümös bűnügyi sorozat
Sorozat címe: 1890 (1890)
Műfaj: krimi, bűnügyi
Évad: 1. Aktuális epizód: 9
Szereplők: Ján Koleník, Stanislav Majer, Milan Ondrík, Martin Nahálka, Kerekes Vica
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 6., hétfő, 22:30-kor

Tartalom

Az epizód címe: Szomorú ünnepség

A Strázsamestert Bielik doktor megműti, a beteg még a műtét után is súlyos állapotban van. Eközben Márton detektív bejut a kriptába és megnyitja Anna sírját. Megtalálja benne a leány naplóját, amit Máriának ad át. Az asszony a férje betegágya mellett virrasztva elolvassa néhai barátnője titkait.

Miközben a grófné a tiroli száműzetésére készül, a kastélyban Júlia grófkisasszony születésnapi ünnepségét készítik elő. A gróf megengedi, hogy felesége még egyszer, utoljára részt vegyen a kastélyban egy fényűző ünnepélyen. Egymás után érkeznek a magas rangú vendégek, a grófné pedig sorra üríti a pezsgőspoharakat.

A részeg dáma botrányt okoz, ezért lefektetik. Márton először nyomozni próbál Margaréta gyilkosa után a vendégek között, de hamar falakba ütközik. Hajnaltájt a grófnét saját fürdőszobájában holtan találják…

(Eredeti hang digitálisan.)

Forrás: Duna TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top