Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1506. rész tartalma

Mikor Bori és Roland reggel boldogan ébrednek egymás mellett, egyértelműen tudják, hogy az elmaradt esküvőjük ellenére mégiscsak összetartoznak… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1506
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 2., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Mikor Bori és Roland reggel boldogan ébrednek egymás mellett, egyértelműen tudják, hogy az elmaradt esküvőjük ellenére mégiscsak összetartoznak. De mi legyen tovább kettejük kapcsolatával? Roland azzal az ötlettel áll elő, hogy pótolják be az esküvőt – és újra megkéri Bori kezét. Bori ad Rolandnak egy utolsó lehetőséget. Roland érzelmesen elmondja, hogy mennyire szereti Borit, és hogy ők ketten összetartoznak.

Lili nagyon élvezte az Olivérrel töltött vidám, gondtalan éjszakát. Olivér délutánra új randit kér tőle, ami Lilit izgatottá teszi. Kénytelen elmondani lakótársainak, hogy Tediről még egy szót sem ejtett Olivérnek, hiszen legbelül tart tőle, hogyan fog Olivér Tedi létezésére reagálni. Aztán Olivér délután korábban érkezik meg a hajóra, és Tedit megpillantja Lili karján. Lilit kellemesen érinti, hogy Olivér megértően viszonyul ahhoz, hogy van egy kisgyereke. Ám amikor este Tedi megzavarja Lili és Olivér együttlétét, Olivér elmenekül.

Joe kénytelen magának bevallani, hogy előző este nagyon jól érezte magát Lexyvel a klubban, és szívesen megismerné közelebbről is – bár ezt a lakók előtt tagadja. Joe a twerk-tudományával akar büszkélkedni a lány előtt, ám az egyik mozdulatnál becsípődik a dereka. Joe ezt jelként értelmezi, talán mégse kéne bepróbálkoznia Lexynél.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top