2018-ban új évaddal jön a Nyerő páros!

A Nyerő páros villája újra benépesül, hogy helyet adjon a szerelmespároknak, akik a tévénézők előtt küzdenek meg egymással nap mint nap. Az RTL Klub közleményéből kiderül mikor kezdődik pontosan a sztárpárshow új évada, kik lesznek a sztárpárok és ki lesz a műsor házigazdája.

2016-ban az őszi műsorok között mutatta be az RTL Klub a vadonatúj celeb realytijét, a Nyerő párost. Akkor nyolc pár költözött egy villába, hogy különböző feladatokat, akadályokat leküzdve kiderüljön ki az az egy páros, aki megnyeri a műsor fődíját.

A többi már televíziós történelem.

A rengeteg drámai és még több mulatságos pillanatot hozó vetélkedőt végül Peller Anna és Lukács Miklós (Mikike) nyerte.

Két év után jön a folytatás!

Több sztárpár méri össze erejét az új évadban

Nyerő páros 2018: Delhusa Gjon és Molnár Fanni
Delhusa Gjon és Molnár Fanni

Augusztus 27-én a Nyerő páros villája ismét megnyitja kapuit a szerelmespárok előtt! A nagysikerű sztárpárshow új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa! Kilenc pár és kilencféle szerelem: másképp szeretnek, vitáznak, rajonganak, vágynak és mérgelődnek, mégis egyformán hisznek a kapcsolatukban.

A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat. A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Nyerő páros szereplők

A második évadban az alábbi párok szállnak csatába: Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Dobó Ági és Kis Csaba, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Kefir és Mihalyi Mariann, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Solti Ádám és Kis Berni, Tokár Tamás és Kovács Dóri, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Veiszer Alinda és László Pál.

A műsor házigazdája Sebestyén Balázs lesz, aki augusztus 27-től minden hétköznap 19:00-tól várja a nézőket az RTL Klub képernyője elé.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv
Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Sárosi Zoltán

Scroll to top