Generációk csatáznak vasárnap esténként az RTL Klubon

Szeptember 2-től az RTL Klub vadonatúj, saját fejlesztésű műsorral jelentkezik: a vasárnap esténként képernyőre kerülő Szenzációs Négyesben egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A Nyerő Páros 2018-as visszatérése mellett tehát egy vadonatúj műsor színesíti a csatorna őszi kínálatát.

A versenyzők között ott lesz többek között Tóth Gabi, Szabó Zsófi, Keresztes Ildikó és Kökény Attila is.

A sztárokból verbuvált csapatok négytagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással: olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket.

Az RTL Klub közleményéből kiderül, hogy kik lesznek a versenyzők, kikből áll a zsűri és ki lesz a műsorvezető:

Szenzációs Négyes szereplők

Szenzációs négyes szereplők
Kökény Attila és Tóth Gabi versenyzők, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee és Alföldi Róbert zsűri, a sor végén Szalay Bence versenyző a csatorna sajtótájékoztatóján

Több olyan résztvevője is lesz a versengésnek, aki a másik kereskedelmi csatorna valamelyik műsorából tér vissza (vagy igazol át) az RTL Klubhoz. A négy csapat más-más előnnyel a tarsolyában vág neki a vetélkedőnek.

Lássuk a versenyzőket!

  • Az 50+ képviselői – Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila – rutinjukra építhetnek majd.
  • A negyvenesek – Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila – elszántságukkal szállnak csatába.
  • A harmincasok – Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, valamint ÉNB Lali – lendületességükkel operálnak.
  • A húszas éveiket taposók – Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence – bizonyítási vágyukkal felvértezve igyekeznek majd a legjobbak lenni.

Vasárnap esténként dönt a Szenzációs Négyes zsűri

A generációk minden vasárnap újabb és újabb műfajú produkciókban mérik össze erejüket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a Generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó.

A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit háromfős zsűri – Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee – és persze a nézők is véleményezik.

A műsorvezető Istenes Bence lesz.

Forrás: RTL Magyarország
Fotók: RTL Klub/Sárosi Zoltán

Scroll to top