A 6. Sztárban Sztár fellépőit egyenlőre titok övezi

Még nem ismert, hogy 2018-ban kik lesznek az év legsokoldalúbb énekesét kereső showműsor énekesei, de az eldőlt: idén is lesz Sztárban Sztár! A tv2 csoport közleményéből kiderül, hogy az eddigi sikerek után nem dönthettek másképp: a shownak folytatódnia kell!

Hamarosan azt is megtudhatjuk, kik lesznek a Sztárban Sztár zsűri tagjai, továbbá mely énekesek mennek át majd hétről hétre a leghihetetlenebb átalakulásokon.

Nem te mész buliba – a házibuli jön el hozzád!

Öt sikeres évad után 2018-ban visszatér a Sztárban Sztár. Hatvanegy ismert énekes, negyvenhat élő show, közel ötszáz átalakulás, kilenc díj, ez a TV2 sikerműsora számokban. De nincs megállás, hiszen az utánzás nagymesterei idén is elhozzák az ország legnagyobb házibuliját.

A TV2 sikerműsora, a Sztárban Sztár évről évre elnyerte a nézők és a szakma elismerését. Nem csak a nézettségi adatok igazolták a műsor népszerűségét, összesen kilenc díjat zsebelt be a produkció az évek során.

Mindenben leg-leg-leg

A Sztárban Sztár lett Az év leg-leg-legje 2014-ben és 2016-ban; A legjobb szórakoztató és zenei tévéműsor 2014-ben és 2016-ban, A legjobb nagyszabású showműsor 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban; Az év televíziós produkciója 2014-ben és 2017-ben.

Az ország házibulijának színpadára eddig hatvanegy ismert énekes állt, hogy elképesztő átváltozásaikkal meggyőzzék a nézőket és a műsor zsűrijét. Öt sikeres évad után nincs megállás, idén visszatér a Sztárban Sztár. Az új évad szereplői már készen állnak, hogy bebizonyítsák, hogy ebben a műsorban senki sem az, akinek látszik.

Forrás: tv2

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top