Veréb Tamás a Sztárban Sztár nyertese

Furcsa maszkokat és felejthetetlen pillanatokat hozott nekünk a TV2 legsikeresebb műsora, a Sztárban Sztár. A vasárnap a második döntővel véget ért szuperprodukció győztese Veréb Tamás lett.

A több hétig tartó, vasárnap esténként a nézőket a tévékészülékek elé ültető show ismét rámutatott arra, hogy milyen sok tehetséges ember él kis hazánkban! Lássuk, mi a siker titka: a műsorban a főszereplők mellett mindenki hozzáadta a magáét. Tilla szórakoztatóan vezette a műsort, a Liptai Claudia (Félidőben csere: Ábel Anita), Hajós András, Bereczki Zoltán és Majka összetételű zsűri pedig beszólásaival tett hozzá a jó hangulathoz.

Így lett Veréb Tamás a Sztárban Sztár nyertese

A Sztárban Sztár negyedik évadának utolsó adásában ismét teljes volt a csapat: a 2016-os szezont együtt megkezdő 12 énekes David Guetta ft Zara Larsson: This One’s for You című számával kezdte a showt, majd az ebből a szériából korábban kiesett énekesnők egy közös produkció erejéig – Polyák Lilla, Kozma Orsi, Radics Gigi és Király Linda – a Kelly Family ismert dalát, az Angelt adták elő.

Sztárban Sztár szereplők a 2016-os döntőben

Mint írtuk, a két vasárnapra osztott döntőben négy énekes maradt állva. Muri Enikő, Nagy Adri, Kocsis Tibor és Veréb Tamás az utolsó adásban szólóprodukciókkal és duettekkel is fellépett. Veréb Tamás szólóban Robbie Williamsként alsógatyára vetkőzve tombolta ki magát, duettben Keresztes Ildikóval énekelt egy csodálatos dalt, Balázs Fecó bőrébe bújva. A hazai könnyűzenei legenda a helyszínen szurkolta végig a produkciót és láthatóan nagyon tetszett neki.

Kocsis Tibor ismét nőnek öltözött és – nem először a műsorban – színes bőrű énekest alakított. Whoopi Goldbergként bolondozott, később Kis Grofóval igazi mulatásit varázsolt a színpadra.

A hétről hétre kimagasló produkciókat bemutató Muri Enikő ezúttal Rihannaként csinálta a showt, aztán Tóth Gabiként Csipával adott elő egy filmslágert. Mindkét produkciójában rendkívül szexi volt, amit a zsűri nem is hagyott szó nélkül!

Nagy Adri szóló produkciója az idősebb korosztályt szólította meg, Zalatnay Saroltaként csinált tölcsért a kezéből. Duett produkciója pedig a nyár nagy slágere, Az éjjel soha nem érhet véget… című sláger volt, amit Betty Love-val adott elő.

2016-ban Veréb Tamás a Sztárban Sztár nyertese
A győztes

Ezen az estén a zsűrinek csak a szövegelés maradt, pontjaikkal nem befolyásolhatták a végeredményt. A nézők szavazatai alapján előbb a negyedik helyezettet nevezte meg Tilla, aki Muri Enikő lett. Ezután ismét elindult egy szavazás a TOP3-ra, melynek végén kiderült, hogy 2016-ban Veréb Tamás a Sztárban Sztár nyertese!

A második helyezett Kocsis Tibor, a harmadik pedig Nagy Adri lett.

Véget ért a Sztárban Sztár, ám – kissé átszabva – hamarosan újra indul! A fináléban kiderült, hogy kik azok a celebek, akik a SuperTV2 legújabb produkciójában a Sztárban Sztár+1 kicsiben szerepelnek majd november 27-től: Szandi, Feke Pál, Pál Dénes, Bereczki Zoltán, Koós Réka, Király Linda, Péter Sramek, Dér Heni, Sipos Peti, Tóth Vera.

Forrás: TV2

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top