Sztárban sztár gyerekekkel: indul az új show!

Sztárban Sztár gyerekekkel? Igen! Az új élő showműsor 2016. november 27-én 18:50-től indul a SuperTV2-n. A címe: Sztárban Sztár + 1 kicsi. Az ország házibulija gyerekénekesekkel bővül, akik a korábbi szériák nagyágyúival lépnek színpadra.

Duett számok lesznek, vagy ugyan azt a karaktert alakítja a felnőtt- és a gyermekénekes? Lássuk a részleteket!

Ilyen lesz a Sztárban Sztár gyerekekkel

Alig fejeződik majd be a hagyományos formátumú showműsorok döntője, amikor indul a SuperTV2 legújabb szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár + 1 kicsi, amelyben az ország házibulija gyerekénekesekkel bővül.

Sztárban Sztár gyerekekkel, ismert nagyágyúkkal

Az új formátum különlegessége, hogy ezúttal a Sztárban Sztár első három szériájának nagyágyúi lépnek színpadra olyan gyereksztárokkal az oldalukon, akiket már ismer a nagyközönség.

Közkedvelt duetteket adnak elő, népszerű formációk bőrébe bújnak, de olyan is lesz majd, hogy ugyanazt a karaktert alakítják, tehát az adott világsztárból áll majd egy nagy és egy kicsi a színpadon. A felnőtt szereplők ugyanakkor nem csak duettpartnerek lesznek, hanem a segítőik is, hiszen ők már az utánzás nagymesterei.

A műsor házigazdája Tilla lesz, a zsűriből pedig egyelőre csak Csobot Adél személye ismert.

Friss információk!

A Super TV2 november 08-i közleményéből kiderül, hogy Csobot Adél mellett Ábel Anita, Rákóczi Ferenc és Pély Barna alkot véleményt a sztárpárokról!

Forrás: SuperTV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top