A tanár 2. évad 6. rész tartalma

Lilla irodalmi szakkörének kirándulása a kísérő tanár betegsége miatt veszélybe került. Amikor Szilárd felajánlja, hogy elkíséri őket, mégis… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

A Tanár magyar filmsorozat
Sorozat címe: A tanár (A tanár)
Műfaj: filmsorozat
Évad: 2. Aktuális epizód: 6
Szereplők: Nagy Ervin, Trokán Nóra, Elek Ferenc, Anger Zsolt, Ötvös András
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 16., szombat, 20:00-kor

Tartalom

Lilla irodalmi szakkörének kirándulása a kísérő tanár betegsége miatt veszélybe került. Amikor Szilárd felajánlja, hogy elkíséri őket, mégis csak sor kerülhet a kirándulásra. Ám az újdonsült szerelmes Eszter nem igazán lelkes, ugyanis ő egy percet sem akar a barátja, Tomi nélkül tölteni.

Amikor este a szálláson Eszter beüti a fejét és ezután a sebe miatt kórházba kerül, nem csak egy kötést kap a fejére, hanem egy meglepő hírt is – terhes! A fiatal párnak meg kell emésztenie ezt a hírt.Tominak ugyanis tervei vannak a jövőre nézve, amiben az igazából nem szerepel, hogy apa legyen. És Eszter szülei számára is egyértelmű, hogy a lányuknak el kell vetetnie a babát. A kórházban Szilárd megpróbálja még egyszer meggyőzni a bizonytalan Esztert arról, hogy hagyjon időt magának és saját maga döntsön ajövőjéről. Ám Eszter láthatóan már engedett a szülei nyomásának…

Lilla megpróbálja megvigasztalni a letört Szilárdot, szexelnek. Egy fékeveszett, mimost-mindent-elfelejtünk-magunk-körül szex! Közben beindítják a tűzjelzőt, mire kiürítik az épületet, így az abortuszra sem kerül sor. Eszter és Bálint a tűzjelzőt egy égi jelnek veszik, így mindenképpen meg akarják tartani a babájukat. Ám aztán Bálint megtudja, hogy Eszter az óvszer használata ellenére hogyan eshetett mégis teherbe: félve attól, hogy Tomi jövőbeli tervei között neki nem lesz helye, Eszter kilyukasztotta az óvszert. Véletlenül pont azt az óvszercsomagot, amiből Lilla és Szilárd is használtak.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top