Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1450. rész tartalma

Reggel Joe barátai és lakótársai nagyon zaklatottak. Joe ugyanis a perének első tárgyalási napján nem kerül elő. Ha Joe nem érkezik vissza a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1450
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 13., szerda, 21:10-kor

Tartalom

Reggel Joe barátai és lakótársai nagyon zaklatottak. Joe ugyanis a perének első tárgyalási napján nem kerül elő. Ha Joe nem érkezik vissza a tárgyalás kezdetére, körözést adnak ki ellene, és elveszíti az óvadék összegét. Nagyon megkönnyebbül mindenki, amikor Joe az utolsó pillanatban mégis felbukkan, és vállalja a perben rá váró megpróbáltatásokat. Sajnos a tárgyalás katasztrofálisan alakul. Lali kétségbeesésében próbál nyomást gyakorolni a Törvényszékre. Amikor Joe teljes mértékben összeomlik, Lali mindenáron bátorságot akar önteni a barátjába. Az az ötlete támad, hogy egy tiltakozó dallal próbálja meg felhívni a nyilvánosság figyelmét Joe perére, és az annak kapcsán elkövetett jogtalanságokra.

Reggel ismét megjelenik Boldizsár, Bagoly exe, aki most a zenén keresztül próbál közel kerülni a lányhoz. Bagoly azonban rögtön leszögezi, hogy már végzett Boldizsárral, semmit sem akar többé tőle. Ám amikor meghallja az egyik közös számukat ráébred, hogy tisztázniuk kell a helyzetet, különben sosem tudja rendesen lezárni a kapcsolatukat. Azt Bagoly is kénytelen belátni, hogy zeneileg még mindig álomcsapatot alkot Boldizsárral. Boldizsár kihasználja az alkalmat, és meg akarja csókolni a lányt. Bagoly azonban hamar kijózanodik, és dühösen önmagát ostorozza, hogy volt képes akár csak egy perc erejéig is elfelejteni, mi is történt köztük korábban.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top