Barátok közt heti tartalma 2016.05.23 – 05.27

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Júlia megváltozott a börtönben, Zsolt döntése megváltoztatja Lili életét, Vilmos meglepő tettre ragadtatja magát. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, jelenetfotó. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A sorozat epizódjainak tartalma nyomon követhetők magazinunkban.

Korábban: Ágnes hasznos tanácsot kap bűntudta legyőzéséhez, Vilmos Irma tanácsára túllép sértettségén, Júlia életében komoly változás történik.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

A családja számára is nyilvánvalóvá válik, hogy Júlia mennyire megváltozott a börtönben. Rudi és Hanna rájönnek a férfi titkára, akiről Hanna az újságban olvasott. Hanna komoly felajánlást kap Ágnestől, de a döntésének a következményeivel maga sem számol. Zsolt egy félreértés miatt olyan döntést hoz, ami megváltoztatja Lili életét. Nóra és Miklós tovább folytatják a Veintraub elleni terveik szövögetését, ám ekkor váratlan látogatójuk érkezik. Natasa megpróbálja visszanyerni Hanna bizalmát. Tóbiás nem mer elmenni a randira Kristóffal, amiből a barátai téves következtetést vonnak le. Gizellát csúnyán megsérti a bisztró leendő tulaja. Vilmos Bözsi betegsége miatt meglepő tettre ragadtatja magát.

Ez történik a héten a Barátok közt sorozatban

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top