Barátok közt heti tartalma 2016.06.06. – 06.10.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Natasa jókor érkezik Hannához, Nóra lakásában egyre feszültebb a helyzet, Miklós üzletet ajánl Júliának. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Korábban: Bözsi megkapja a szakvéleményt, Péter és Lili kapcsolata tovább mélyül, a Nóra és Miklós közti szövetség egyre törékenyebb.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Natasa pont jókor érkezik Hannához. A helyzet egyre feszültebb Nóra lakásában, így Emíliáéknak sürgős lenne a költözés. Gizella megtudja, hogy a házban eladóvá válik egy lakás, de erre a lehetőségre nem csak egy pályázó van. Ádám felvételeket készít Bencéékről a parkban, de később, a felvétel vágásánál egy gyanús, leskelődő alakot fedez fel a háttérben. Júlia tovább nyomoz a kft. ügyében. Miklós üzletet ajánl neki. Alizt bántja, hogy Luca kizárja őt az életéből. Tóbiás és Kristóf találkozóját Ádám szakítja félbe, aki riasztó híreket hoz Bencéről.

Ez történik a héten a Barátok közt sorozatban

A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 20:50-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top