Barátok közt sorozat 9873-9874. rész tartalma

Nóra próbálja megleckéztetni Leventét az iskolai köpeny ötlete miatt. Levente egy ideig kitart, de végül feladja a harcot, és békülékenyen… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Barátok közt - RTL Klub
Sorozat címe: Barátok közt (Barátok közt)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 9873-9874
Szereplők: Szőke Miklós, Varga Izabella, Rékasi Károly, Várkonyi András, Gyebnár Csekka
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 14., csütörtök, 20:05-kor

9873-9874. rész tartalma

Nóra próbálja megleckéztetni Leventét az iskolai köpeny ötlete miatt. Levente egy ideig kitart, de végül feladja a harcot, és békülékenyen kezdeményezi, hogy beszéljenek négyen a problémáról.

Miután Gigi rátalált a lerészegedett Alizra, próbálja istápolni, aki csak azt hajtogatja, hogy el fog válni Krisztiántól. Gigi elmondja Aliznak, hogy Krisztián nem felejtette el az évfordulójukat, és a Rózsában készül meglepetés vacsorával Aliznak. Aliz ezután magát ostorozza. Vanda felkészíti Bözsit a német üzletember fogadására. Felöltözteti, megcsinálja a frizuráját, sminkjét, a lehetőségekhez képest Claudiát varázsol belőle.

Bözsiben a rengeteg szabály és Claudia és Vanda becsmérlő megjegyzései aggályokat ébresztenek, és le akarja fújni az egészet, de Claudia Luca tandíjával meggyőzi, hogy csinálja végig.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top