Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1769. rész tartalma

Máténak fogalma sincs, hogyan tovább. A kapcsolatuk még mindig zavaros Teklával, pedig vágynak egymásra. Máténak nem sikerül munkát találnia… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1769
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 14., csütörtök, 21:30-kor

1769. rész tartalma

Máténak fogalma sincs, hogyan tovább. A kapcsolatuk még mindig zavaros Teklával, pedig vágynak egymásra. Máténak nem sikerül munkát találnia azóta, hogy kirúgták a szállítmányozó cégtől. Úrrá lesz rajta a kétségbeesés, ami Szofi tudomására jut, és meglátogatja. A lány kényszeríti, hogy szedje össze magát. Elcipeli a DJ Sport Fitneszbe, ahol egy véletlennek köszönhetően Máténak be kell ugrania egy boksz edzést tartani. Végre újra azt érzi, hogy nem egy csődtömeg, és még állást is kap Joe-tól.

Bence úgy dönt, hogy nem csak hogy a rehabra megy vissza, de önkéntes száműzetésbe vonul, hogy tényleg le tudjon számolni a démonaival és gyógyszerek nélkül is élni tudja az életét. Orsi megijed, hogy ez a kapcsolatuk végét is jelentheti.

A magányos és életunt Bécy a munkatársakkal packázik. Bori pedig nem tudja, mit tegyen, hogy Bécy ne keserítse meg a munkatársak életét. Roland tanácsára tantra jógára küldik el Bécyt. Balu elkíséri, de Bécy behal a tantra jógától, ahol egyetlen nő sincs, és ott hagyja az egészet. Bori ismét egy táncos lány castinggal próbálkozik, de a dühös Bécy elzavarja őket, nem kíváncsi az újabb aranyásókra.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top