Barátok közt sorozat 9963-9964. rész tartalma

Ildikó ledöbben, amikor László közli vele, hogy költözzön el tőlük, és dühösen számon kéri Lászlót, hogy mégis hogy gondolja, hogy kihasznál… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Barátok közt - RTL Klub
Sorozat címe: Barátok közt (Barátok közt)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 9963-9964
Szereplők: Szőke Miklós, Varga Izabella, Rékasi Károly, Várkonyi András, Gyebnár Csekka
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 17., péntek, 20:10-kor

9963-9964. rész tartalma

Ildikó ledöbben, amikor László közli vele, hogy költözzön el tőlük, és dühösen számon kéri Lászlót, hogy mégis hogy gondolja, hogy kihasználja, aztán meg eldobja. Ildikó eztán közli Lászlóval, hogy kap egy utolsó esélyt arra, hogy fenntarthassa a családi békéjét, ugyanis hajlandó tartani a száját, sőt, el is költözik tőlük, de csak akkor, ha László mélyen a zsebébe nyúl.

Nóra kérdőre vonja Leventét, hogy miért társult be Simonnal a bicikliszervizbe, amikor nyilvánvalóan ebben nincs perspektíva Levente számára. Levente eleinte nem érti, hogy mi ezzel Nórának a baja.

Attila megtalálja a megszégyenült és dühös Mátét, és arra kéri, hogy legyen őszinte vele. Habár Máté eleinte ellenséges, végül megnyílik Attilának az Adél iránt táplált érzéseivel kapcsolatban, és elmondja, hogy attól tart, hogy nevetség tárgya lesz.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top