Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1814. rész tartalma

Bence a békülésük ellenére rosszul érzi magát, és nem igazán akar semmit csinálni Orsival, aki hiába kezdeményez, és szeretne valami program… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1814
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 17., péntek, 21:30-kor

1814. rész tartalma

Bence a békülésük ellenére rosszul érzi magát, és nem igazán akar semmit csinálni Orsival, aki hiába kezdeményez, és szeretne valami programot vele. Ráadásul Orsi véletlenül kihallgatja, amikor Bence bevallja Rolandnak, hogy biztonságosabb és kényelmesebb volt összejönnie Orsival, de nem érzi most magát alkalmasnak egy kapcsolatra és Zoé valójában jobban megértette őt.

Mesit egyre inkább idegesítik a lakóhajó hosteljának vendégei, és nagyon örül, mikor Samu meglepi őt egy kedves, meglepetés programmal: megmutatja újonnan elkészült házát. Mesi elámul Samu leendő otthonán, és nála is marad egész délután. Ám mikor Samu nővére megjelenik, és kellemetlen kérdésekkel rohamozza meg kisbabák ill. esküvő kapcsán, Mesi egyre kényelmetlenebbül érzi magát. Úgy gondolja, hogy kapcsolata Samuval túlságosan rohamos léptekben halad; kicsit megijed. Ám mikor visszatér a káosz sújtotta lakóhajóra, mégiscsak felteszi magának a kérdést: mit keres még mindig itt?

Joe-t idegesíti, hogy az albérletben feladatai vannak és minden Sanyi körül forog. Amikor Sanyi a DJ Sport Fitneszben mit sem sejtve Dávid nevét emlegeti, Joe felpaprikázódik, és dühödten otthagyja őt. Tamara aztán elmeséli Sanyinak a Dávid-ügyet, Sanyi megismerve a történteket igyekszik Joe-tól tapintatlanságáért bocsánatot kérni, és kijelenti, szeretne valamiféle pótcimbora lenni.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top