Barátok közt sorozat 9969-9970. rész tartalma

Claudia megrökönyödve nézi Simon lánykérését és észreveszi, hogy Vandáék talán át akarják verni. Ezért infarktust színlel, hogy leleplezze… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Barátok közt - RTL Klub
Sorozat címe: Barátok közt (Barátok közt)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 9969-9970
Szereplők: Szőke Miklós, Varga Izabella, Rékasi Károly, Várkonyi András, Gyebnár Csekka
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 22., szerda, 20:10-kor

9969-9970. rész tartalma

Claudia megrökönyödve nézi Simon lánykérését és észreveszi, hogy Vandáék talán át akarják verni. Ezért infarktust színlel, hogy leleplezze őket. Másnap Simon visszatér hozzá és komoly üzletemberként lép fel. Annyira meggyőző, hogy végül Claudia is hajlandó elfogadni Vanda társaként.

Vince visszatér Frankfurtból és úgy dönt, hogy utánajár annak, hogy tisztességesek-e Szonja szándékai A reggeli alatt direkt csalit dob Gergő elé, aki azonnal rá is harap. Sőt, Szonját is magával viszi a rosszba. Vince mindkettőjüket rajtakapja, ahogy sunnyognak előtte és emiatt csalódik Szonjában.

Tünde békülne Lucával, de ő még mindig nem kíváncsi rá, és ez nagyon megviseli. Aliz is arra biztatja Tündét, hogy legyen megértőbb Lucával. Újra megkeresi Lucát, hogy kibéküljenek, ám ehelyett Tünde drasztikus lépést tesz.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top