Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1817. rész tartalma

Reggel Joe őszinteségi rohamot kap és beszél a többiekkel a Barbival való viszonyáról és az érzéseiről. Joe feszült hangulata miatt hamar ki… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1817
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 22., szerda, 21:30-kor

1817. rész tartalma

Reggel Joe őszinteségi rohamot kap és beszél a többiekkel a Barbival való viszonyáról és az érzéseiről. Joe feszült hangulata miatt hamar kiakad a lakókra, mert gyerekesnek találja a viselkedésüket. Joe végül rászánja magát, és felkeresi Barbit, a lány azonban elküldi. Barbi később megjelenik az albérletben, de Joe helyett Tamarával és Lalival lelkizik, akik próbálják meggyőzni arról, hogy bocsásson meg Joe-nak, hisz a Ginger dolog nem jelentett neki semmit.

Franci a tegnapi veszekedésük után próbál közeledni André felé és kibékülni vele. André azonban még mindig meglehetősen dühös, amiért elkotyogta, hogy gyerekkorában kövér volt, ezért kéri, hogy tűnjön el az életéből. Franci teljesen padlón van és új életet akar kezdeni. A büfékocsija azonban megint nem akar beindulni. Eközben Bori André lelkére beszél, mert úgy gondolja, a testvéreknek össze kell tartaniuk. André vívódni kezd, és végül tesz egy ajánlatot Francinak, amit az nem tud visszautasítani.

Amikor Milán csinos modell lányokkal állít be a lakóhajóra, hogy elszállásolják őket, Bella kiakad. Milán azt feltételezi, hogy Bella féltékeny, és ez jól esik neki. Mivel Bella ezt tagadja, Milán úgy érzi, ki kell kényszerítenie, hogy Bella ezt beismerje. A kísérlete azonban visszafelé sül el, és nagy bukta lesz a vége.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top