Barátok közt sorozat 9973-9974. rész tartalma

Tünde nem tudja támogatni Lucát az abortusz-ügyben, hiába próbálja Aliz is rábeszélni. Luca végül úgy dönt, végigcsinálja a procedúrát. A nő… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Barátok közt - RTL Klub
Sorozat címe: Barátok közt (Barátok közt)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 9973-9974
Szereplők: Szőke Miklós, Varga Izabella, Rékasi Károly, Várkonyi András, Gyebnár Csekka
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 24., péntek, 20:10-kor

9973-9974. rész tartalma

Tünde nem tudja támogatni Lucát az abortusz-ügyben, hiába próbálja Aliz is rábeszélni. Luca végül úgy dönt, végigcsinálja a procedúrát. A nőgyógyász épp az ultrahangot kezdené, amikor Luca váratlanul mégis megállítja. Vajon meggondolta magát?

Olivér ráébreszti Gigit, hogy szerencséje van, hogy a barátai ennyire törődnek vele. Ezután Gigi beleegyezik, hogy kipróbálja a thai chit Szonjával és Adéllal, de a thai chi órán meghúzza magát, és az is kiderül számára, hogy egyáltalán nem tudja, mit akar az élettől.

László túlzóan kedves Gizellával, mert bűntudata van, hogy megcsalta Ildikóval. Egy óvatlan pillanatban azt mondja, bármit megtenne Gizelláért, aki erre lecsap heves gyerekvágyában, hogy akkor legyen gyerekük. László ezt nem akarná, de megígéri, hogy elgondolkozik rajta.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top