Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1819. rész tartalma

Joe megtudja, hogy Barbi fix munkát keres, mert a modellmunkák nem jelentenek fix bevételt és rábeszéli Szofit, hogy vegyék vissza a lányt a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1819
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 24., péntek, 21:30-kor

1819. rész tartalma

Joe megtudja, hogy Barbi fix munkát keres, mert a modellmunkák nem jelentenek fix bevételt és rábeszéli Szofit, hogy vegyék vissza a lányt a fodrászatba. Amikor kiderül, hogy Barbinak el kell hagynia az albérletet, mert a főbérlő lánya beköltözik, mindkettejük számára egyértelmű lesz, hogy Barbinak vissza kell költöznie az albérletbe. A lakók kicsit zavarban vannak Barbi és Noah megjelenésétől…

Karesz és Orsi vidékre menekülnek a hajón uralkodó állapotok elől. De a lepukkant nyaralóban Karesz nem érzi jól magát, Orsi azonban rábeszéli, hogy maradjanak. Karesz a tóparton konfliktusba keveredik, majd teljesen padlót fog, amikor Mesiről lát szerelmes képeket a közösségi oldalán. Mégis sikerül ellazulnia kissé, majd Orsival megvigasztalják egymást.

Bori, aki a bolhás ügy miatt félti az állását, mikor megtudja, hogy Bécy-nek új befektető-üzlettársa lett, még jobban megijed. A férfinek viszont nagyon szimpatikus a lány és azt javasolja, hogy teljes jogú üzletvezető legyen. Bori fél, hogy Bécy ezt hogyan fogja fogadni. És igaza lesz, Bécy nem hajlandó harc nélkül elfogadni a kinevezést.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top