Barátok közt sorozat 9975-9976. rész tartalma

László azt hazudja Gizellának, hogy tényleg és őszintén szeretne gyereket. Gizella ezen annyira fellelkesül, hogy elkezdi tervezgetni a nagy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Barátok közt sorozat
Sorozat címe: Barátok közt (Barátok közt)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 9975-9976
Szereplők: Szőke Miklós, Varga Izabella, Rékasi Károly, Várkonyi András, Gyebnár Csekka
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 27., hétfő, 21:15-kor

9975-9976. rész tartalma

László azt hazudja Gizellának, hogy tényleg és őszintén szeretne gyereket. Gizella ezen annyira fellelkesül, hogy elkezdi tervezgetni a nagy baba-projektet és már aznap este neki akar fogni.

Alizt és Lucát nagyon megviselik a klinikán történtek. Tünde is megrendülten fogadja a hírt, hiszen annyit imádkozott Lucáért, Aliz szerint azonban Tündének inkább Luca mellett kellett volna lennie. Tünde ennek hatására megpróbál kibékülni Lucával, de eső után köpönyeg: Luca már nem nyitott a békülésre és elküldi Tündét.

Olivér próbálja rávezetni Gigit, hogy egy thaiföldi utazás nagyon veszélyes lehet, de Gigi ebből azt szűri le, hogy Olivér visszatartja őt a kibontakozás lehetőségétől. Adél viszont lelkes, és kiosztja Olivért, hogy ha nem engedi el Gigit, azzal megfojtja a szerelmüket.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top