Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1820. rész tartalma

Barbi egyre otthonosabban érzi magát a régi-új otthonában, és egyre inkább telve van energiával. Ezt mindenféle tevékenységben igyekszik ki… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1820
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 27., hétfő, 21:30-kor

1820. rész tartalma

Barbi egyre otthonosabban érzi magát a régi-új otthonában, és egyre inkább telve van energiával. Ezt mindenféle tevékenységben igyekszik kiélni, ami egyre inkább terhes és sok a lakóknak. Reggel hangos zenére, otthoni sportolásra biztatja a lakókat, majd a testük mellett a lakást is igyekszik újra gatyába rázni. Ehhez persze szintén segítségül hívja a többieket…

Roland kiakad, amikor reggel elmegy Bori elé a Klubba, hogy hazavigye, de mivel Farkas feltartja, a reggeli romantikának lőttek. Roland később igyekszik bepótolni az elmaradt légyottot, ám ekkor Bécy zavarja meg őket, mondván, hogy elfelejtett megbeszélni vele valamit reggel a Klubbal kapcsolatban. Roland csalódottsága hatalmas, és azzal vádolja a feleségét, hogy Bori elhanyagolja őt.

Máté nagyon ideges lesz, amikor reggel váratlanul megjelenik az ajtaja előtt Tivadar születésnapi ajándékaként egy „gyógyító”, aki Máté és Tekla házasság előtti lélektisztítására készül. Tekla kedvéért Máté nagy nehezen belemegy a dologba, ráadásul később Tamara, Szofi és maga Tivadar is becsatlakozik. Ám a kezelés során a terápia vezetője Máté és Szofi között fura, erotikus energiákat észlel, ami után kibukik, hogy Máté és Szofi csókolózott. Máté pánikba esik, és leállítja az egészet arra hivatkozva, hogy kettesben szeretné tölteni a születésnapját Teklával.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top