Barátok közt tartalma 2016.07.04 – 07.08.

Miklós és Roland igyekeznek megállapodást kötni, Vilmos megpróbálja elfogadni Bözsi döntését, László fociedzése nem úgy alakul, ahogy eltervezte. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Natasa pácienst kap, Miklós Nórára sincs tekintettel, Júlia meg akarja találni Leitold Piros lányát.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Aliz és Rudi kapcsolata fordulóponthoz érkezik. Tóbiás megtudja, hogy ki miatt került Bence kórházba. Vilmos megpróbálja elfogadni Bözsi döntését, aki viszont egyre féltékenyebb Irmára. Ágnes meglátja Emíliánál az egyik tőle ellopott képet és megteszi a szükséges lépéseket. Miklós és Roland igyekeznek megállapodást kötni a vízzel kapcsolatban. Vajon Miklós keresztül tudja vinni a tervét? Júliának nem sikerül, Attila viszont Stella nyomára bukkan. László fociedzése nem úgy alakul, ahogy eltervezte. Natasa hibát vét, ami súlyos következményekkel jár.

Ez történik a héten a Barátok közt sorozatban

A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 20:50-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top