Barátok közt tartalma 2016.08.01 – 08.05.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Kiderül mi az, aminek Tóbiás egyáltalán nem örül, Júlia és Miklós között felforrósodik a hangulat, Ágnes próbálja a képét visszaszerezni, ketten is komoly veszélybe kerülnek. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Júliának és Attilának rendeznie kell Máté iskolai ügyét, Vilmos megtudja, hogy Bözsi nem szedi a gyógyszereit, Emília zaklatója megkörnyékezi a mit sem sejtő Natasát.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Zsófi egyre jobban érzi magát az anyaszerepben, aminek Tóbiás egyáltalán nem örül. László próbálja elérni, hogy Stella hozzájuk kerülhessen. Amikor az autójuk lerobban a tanyára menet, Júlia és Miklós között felforrósodik a hangulat. Ágnest bosszantja, hogy az szerzi meg a képét, akire egyáltalán nem számított, és minden eszközt bevetve próbálja visszakapni azt. Zsolt levelet hagy Krisztiánnak. Bözsinek elege lesz a kiszolgáltatottságból, és megdöbbentő lépésre szánja el magát. Először Hanna, majd Natasa kerül komoly veszélybe.

Ez történik a héten a Barátok közt sorozatban

A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 20:50-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top