Barátok közt tartalma 2016.08.15 – 08.19.

Stella nagynénje sokkoló dolgot tesz, Zsófi nem tesz le Bence megszerzéséről, Attila fontos döntést hoz, miután rájön, hogy menthetetlen a házassága Júliával. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Kiderül mi az, aminek Tóbiás egyáltalán nem örül, Júlia és Miklós között felforrósodik a hangulat, Ágnes próbálja a képét visszaszerezni, ketten is komoly veszélybe kerülnek.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Máté és Péter sokkoló dolgon kapják rajta Stella nagynénjét. Rudi és Ágnes nem hétköznapi módon próbálják helyrehozni Krisztián hibáját. Zsófi radikálisabb eszközt választ Bence megszerzéséhez. Irma ráébreszti Bözsit, milyen rosszul áll a betegségéhez. Miklós ráébred, hogy Ottó anyja az egyetlen, akivel üzleten kívüli dolgokról is tud beszélgetni. Péter randira hívja Natasát. Vajon lehet köztük szerelem? Júlia és Attila házassága menthetetlennek tűnik, és Attila sorsfordító döntést hoz.

Ez történik a héten a Barátok közt sorozatban

A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 20:50-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top