Barátok közt tartalma 2016.08.29 – 09.02.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Csak egy ember képes még mosolyt csalni Miklós arcára, Natasa, Ottó és Péter új vállalkozásba kezdenének, Júlia és Attila kapcsolata javulófélben. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Máté mindent elkövet, hogy ne bomoljon fel a család, Roland fontos feladatot kap Miklóstól, Ágnesnek újabb célpontja akad, akinek meg akarja nehezíteni az életét.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Úgy tűnik, hogy csak egy ember képes még mosolyt csalni Miklós arcára, de ez az állapot nem tart sokáig. Zsófi Tóbiás távollétében el akarja vinni Bencét Olaszországba. Vajon meg tudja ezt bárki akadályozni? Natasa, Ottó és Péter új vállalkozásba kezdenének. Stella megérkezik Lászlóékhoz, de kezdetben vannak nehézségek. Bözsi előrébb kerül a műtétre várók listáján, de megijed a kockázatoktól, és előrébb akarja hozni az esküvőt, de az előkészületek nem alakulnak zökkenőmentesen. Júlia és Attila kapcsolata javulófélben van, de Júlia megdöbbentő felfedezést tesz.

Illés Júlia a Barátok köztből: Mérai Katalin
A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 21:20-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top