Barátok közt tartalma 2016.09.05 – 09.09.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Bözsi hozzámegy Vilmoshoz, Júlia gyermeket vár, Nóra és Roland kapcsolata egyre inkább elmélyül, Zsófi Olaszországba vinné Bencét. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Csak egy ember képes még mosolyt csalni Miklós arcára, Natasa, Ottó és Péter új vállalkozásba kezdenének, Júlia és Attila kapcsolata javulófélben.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Vilmos és Bözsi összeházasodnak, és úgy tűnik, hogy Cuki problémájára is találnak megoldást. Júlia terhes, de nem tudja, kivel ossza meg a hírt. Emília nem akarja elsietni a Félixszel való kapcsolatát. Kiderül, hogy Laci félreismerte Stellát. Nóra és Roland kapcsolata egyre inkább elmélyül. Vajon mit szól majd ehhez Miklós? Zsófi Olaszországba akar költözni Bencével, így Tóbiás nem válogat az eszközökben, ha ennek megakadályozásáról van szó. Natasa választ az egyetem és a barátai között. Ágnes, önös érdekek miatt megoldást kínál Péternek a projektjéhez.

A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 21:25-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top