Barátok közt tartalma 2016.09.12 – 09.16.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Natasáék kénytelenek Ágnessel üzletelni, Rudi szeretné visszaszerezni Alizt, Júlia megtudja az apasági vizsgálat eredményét, majd fájdalmas döntést hoz. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Bözsi hozzámegy Vilmoshoz, Júlia gyermeket vár, Nóra és Roland kapcsolata egyre inkább elmélyül, Zsófi Olaszországba vinné Bencét.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Natasáék kénytelenek Ágnessel üzletelni, ha meg akarják valósítani a tervüket. Rudi szeretné visszaszerezni Alizt. Vajon Aliz érez még valamit Rudi iránt? Tóbiás és Zsófi is szerez ügyvédet a perhez. Júlia megtudja az apasági vizsgálat eredményét, amit kénytelen elmondani Ágnesnek is, aki sokkoló módon kezeli a megtudott információt. Bözsit megműtik. László felelőtlen döntése miatt Stella komoly bajba kerül. Juli fájdalmas döntést hoz. Úgy tűnik, hogy a Tóbiás és Zsófi közötti harc mindenkire hatással van.

A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 21:20-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top