Barátok közt tartalma 2016.09.26 – 09.30.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Eldől hogyan folytatódik Aliz és Rudi kapcsolata, kiderül Miklós és Ágnes számára is, hogyan döntött Juli a terhessége kapcsán, a ház több lakója nehéz helyzetbe kerül. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Júlia és Attila álláspontja különböző a gyerek-kérdésben, Péter rájön a terhesség körüli titokra, Ádám és Zsófi kapcsolata még szorosabbá válik.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Ágnes és Attila nyomozni kezdenek a történtek ügyében. Aliz és Rudi meghozzák a döntést kapcsolatukról. Stella másfajta szabadidős foglalkozást választana, és ezért olyat tesz, amiből később akár problémái is adódhatnak. Kristófot súlyos trauma éri, de nem mer beszélni róla Tóbiásnak. Ottó szégyelli elmondani Erikának, hogy mi az új munkája. A ház több lakója nehéz helyzetbe kerül a történtek miatt, és ez kihat az egész ház hangulatára. Miklós és Ágnes is rájön, hogy Júlia milyen döntést hozott a terhességével kapcsolatban.

A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 21:35-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top