A Beckham család kényelme

Nálunk idehaza egy nagyobb festés, esetleg beépített bútor csere illetve a fürdőszoba átalakítása is be kell hogy férjen százezer forintba. De nem vagyunk egyformák! David Beckham és felesége Victoria öt millió fontért (358 forintos árfolyamon csaknem 2 milliárd forint!) újíttatta fel londoni lakását! A cikk bemutatja milyen elképesztő luxusban él a felújított otthonában a Beckham család.

David Beckham és felesége Victoria
David Beckham és felesége Victoria
(Foto: Some rights reserved. Photo taken by friskytuna)

Alagút, tornaterem, cipőszoba meg ilyenek…

A Beckham-család nemrégiben költözött át felújított, négy szintes pazar londoni házába.

Vélhetően egy ilyen típusú hírnél elegendő, ha az ember szigorúan a tényekre szorítkozik. Miszerint is: David Beckham és családja a Beckingham Palace elnevezésű eddigi birtokuk eladásával 9,5 millió fontot keresett, amely összeget aztán új házuk felújítására fordított. A londoni új, 40 millió fontba kerülő négy szintes ház újjáépítési és átalakítási munkái 5 millió fontot öleltek fel.

De nézzük csak, mi is található a ház négy szintjén! Kezdjük talán a föld alatti szinttel, ahol természetesen a garázs, itt pihen David szép számú autó és motor parkja. És ide torkollik az az alagút is, amely biztonsági célokat szolgálva köti össze a házat a másik birtokkal (itt őrködik a biztonsági szolgálat).

Az első emeleten egy dolgozószoba, egy tornaterem, egy masszázsszoba és három kiszolgáló helyiség található – ez a szint van összeköttetésben a ház mögötti kisebb kerttel. A következő szint lett a gyerekeké, saját szoba jut mindegyik srácnak – a három fürdőben – csak úgy, mint a ház valamennyi fürdőszobájában – vízhatlan plazma tévé található. A harmadik szintre került a fodrász, a manikűr és a smink szoba, valamint Victoria cipő szobája is. Kell a hely a cipőknek, hisz mostanában egyre több társadalmi rendezvényre meghívják, legutóbb például Németországban kapta meg a Bambi díjat.

Az utolsó szint – ez már a tetőtér – található a házaspár saját birodalma, hálószobájukkal, nappalijukkal.

A Beckham-család londoni házán kívül még egy kaliforniai, egy Dubaiban, és egy Dél-Franciaországban található házzal, illetve birtokkal rendelkezik.

Forrás: hirado.hu/dailymail.co uk | 2013. november 25. hétfő

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top