Bellator MMA harcosok az RTL Spike műsorán

A Bellator MMA-t 2008-ban alapították és a világ egyik legnagyobb kevert harcművészeti (MMA) ügynöksége. 2016 decemberétől a sportág kedvelői idehaza az RTL Spike jóvoltából követhetik nyomon a harcosok küzdelmeit.

Vetítés időpontja: 2016. december 03. szombat, 22:00-kor
Tv-csatorna: RTL Spike

Bellator MMA harcosok az RTL Spike műsorán

A 2016 december 01-én hazánkban is elinduló RTL Spike az Egyesült Államokban már az egyik legsikeresebb kábelcsatorna, de Európában még az elején tart a bevezetése, melyben Magyarország az elsők között lehet. A fiatal felnőtteknek szóló, hiánypótló tévéműsorban sikersorozatok, idehaza még nem látott, vadonatúj tartalmak és hazai gyártású műsorok egyaránt helyet kapnak. Ilyen például a kevert harcművészeti ágak versenye, Bellator MMA.

Bellator MMA harcosok az RTL Spike műsorán

A Bellator MMA-t 2008-ban alapították, és a világ egyik legnagyobb kevert harcművészeti (MMA) ügynöksége. A közvetítéseket az RTL Spike Magyarországon először hozza el a nézőknek. A Bellator – a szó latinul „harcos”-t jelent –a legnagyszerűbb harcosokat hozza el. Nagyra becsüli a sportot és a sportolókat, közben pedig úgy egyesíti őket, ahogyan arra más szervezet nem képes: a cél, hogy bemutassák azokat a személyiségeket és azokat a látványos akciókat, amik az MMA-t a világ legizgalmasabb sportjává teszik. Az RTL SPIKE-on a legjobb harcosok legkeményebb küzdelmei láthatók.

Az első adásban

Helyszín: SAP Center – San Jose (2016.11.19.):

  • Chandler vs. Henderson – könnyűsúlyú világbajnoki mérkőzés
  • Carmont vs. Vassell – félnehézsúlyú kiemelt mérkőzés
  • Girtz vs. Piccolotti – könnyűsúlyú mérkőzés
  • Gonzalez vs. Page – váltósúlyú mérkőzés

Forrás: RedLemon

Scroll to top