Jégkorong Világkupa, NHL és MotoGP a Spíler TV-n!

Ősztől az NHL és a Jégkorong Világkupa mérkőzéseit, 2017-től pedig a Gyorsaságimotoros-világbajnokság, a MotoGP futamait is láthatják a TV2 Csoport Spíler TV csatornájának előfizetői.

A TV2 Csoport nagyszabású program-invesztíciójának részeként augusztus 13-án elindult a cégcsoport új csatornája, a Spíler TV. A férfias szórakozást kínáló televízió a Premier League (2016-2019) mérkőzései mellett további, Magyarországon is nagy rajongótáborral rendelkező bajnokságokat hoz el nézőinek.

A jégkorong fanatikusoknak mindenképpen érdemes lesz előfizetni a Spílerre, mert itt láthatják majd élőben az észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL 2016-17-es bajnoki mérkőzéseit. De nem kell október 13-ig várni világszínvonalú hokimeccsre: a Spíler TV közvetíti élőben a Jégkorong Világkupa mérkőzését is! A nemzetközi versenyt 2004 óta most először rendezik meg, szeptember 17 és október 1. között Torontoban. A nyolccsapatos tornán két csoportban küzdenek meg a világ legjobb hokisai: az A csoportban az USA nemzeti legjobbjai mellett Kanada, Csehország, és Európa válogatottja, a B csoportban Finnország, Svédország, Oroszország csapata, valamint Észak-Amerika válogatottjai mérkőznek meg.

A jeges sportág mellett a technikai sportok szerelmeseinek is megéri majd a Spíler TV-re kapcsolni, ugyanis a MotoGP 2017-es futamait is itt láthatják majd a sportág rajongói. A világ első számú motoros sorozatát 8 hónapon át követhetjük 5 kontinensen és 14 országon át. A 2017-es szezon március 20-án Quatarban rajtol. A futamokról a TV2-n összefoglalót láthatnak majd.

A Spíler TV a sportközvetítések mellett számos további szórakoztató tartalommal várj a képernyő elé a nézőket. Jön többek között a Kivarrva (Inked), A verdák királya (King of Cars) és a Cajun Justice – A mocsarak őrei. Prémium tartalmakban tehát nem lesz hiány, exkluzív sportközvetítések, topbajnokságok és világsztárok várják a Spíler TV nézőit!

A Spíler TV és a Spíler TV HD elérhető a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft Extra TV és Tarr MobilTV csomagjaiban.

Forrás: Spíler TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

X-akták 11. évad 8. rész tartalma

új X-Akták
Rövid szünet után folytatódik az X-Akták 11. évada! Scully és Mulder Connecticutban egy titokzatos kultusz rítusai után nyomoznak...
Tovább

Oltári csajok 1. évad 83. rész tartalma

Oltári csajok magyar tv-sorozat
Hajnal és Karola képtelen beletörődni János sorsába, és minden követ megmozgatnak, hogy kiderüljön az igazság. Karola betegsége is rengeteg gondot...
Tovább

Éjjel-Nappal Budapest 1222. rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Marci még mindig nagyon meg van bántva, amiért az apja megütötte. Mivel nem hisz abban, hogy ez csak valami egyszeri alkalom volt, úgy dönt, hogy addig...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?