A bosszú sorozat premier az AXN White csatornán

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (4 szavazat, átlaga: 3,75)
Loading...

Beren Saat legújabb sorozataBeren Saat legújabb sorozata Magyarországon az AXN White csatornán debütál. A sokoldalú színésznő A szultána és a Fatmagül után a Bosszú (Revenge) című amerikai sorozat török verziójában kerül a képernyőkre.
Korhatár: 12

Vetítés időpontja: 2017. április 19. szerda 19:10-kor

Eredeti cím: Intikam
Műfaj: krimi, dráma, thriller
TV Csatorna:

Beren Saat idehaza eddig még nem vetített sorozata hétköznap esténként lesz látható a csatornán a 19:00 órás sávban. A más tévécsatornák gyakorlatától eltérően az AXN White nem darabolja fel a csaknem két órás (1 óra 48 perces) epizódokat, hanem egyben adja le őket.

A bosszú tartalma

Egy jószívű, gyönyörű és rejtélyes nő költözik egy gazdag környékre, közvetlenül az Arsoy villa szomszédságába. Yağmur Özden-ként (Beren Saat) mutatkozik be, igazi neve azonban Derin Çelik, a hírhedt Adil Çelik lánya. Még kisgyerek volt, amikor az apját üzlettársai és “barátai” koholt vádak alapján börtönbe juttatták, őt magát pedig árvaházba küldték. A kislány sokáig abban a hiszemben élt, hogy apja bűnös, azonban amikor nagykorú lett, megtudta az igazságot. Ezután elhatározta, hogy bosszút áll azokon, akik tönkretették az apja életét.

Főszereplők: Beren Saat, Mert Firat, Engin Hepileri
Forrás, fotó: AXN White

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Jóban Rosszban sorozat 3408. rész tartalma

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Roland ismét túljárt a rendőrök eszén és a Barbarához fűződő érzelmei is megváltoznak. Roland felhívja Barbarát és közli vele, hogy a jövőben...
Tovább

Betty, a csúnya lány 1. évad 87. rész tartalma

Betty a csúnya lány kolumbiai telenovella
Armando még mindig kíváncsi Betty múltjára. Betty végül megnyílik szerelme előtt és elmeséli a legszörnyűbb történetét. Armandonak még nagyobb lelkiismeret...
Tovább

Ki ez a lány? 2. évad 5. rész tartalma

Ki ez a lány? sorozat főszerepében America Ferrera
Henry és Betty mindent megtesznek, hogy távol maradjanak egymástól, de így, hogy egy helyen dolgoznak, lehetetlen...
Tovább