Új török sorozat indul a Duna TV-n

A hazai nézők körében hihetetlen népszerűségnek örvendő török sorozatok közül a Duna Tv kínálatában lévő Végtelen szerelem hamarosan véget ér, eldől, hogy Nihán és Kemál végre együtt lehetnek-e gyermekükkel, vagy Emir kerül ki győztesen a csatározásokból. A sorozatbarátoknak azonban nem kell búslakodniuk, mivel április végén új török sorozat indul – ugyancsak a Duna Tv-n – a Sorsok útvesztője címmel.

Ahogy azt a török sorozatoktól megszokhattuk, érzelmi hullámzásban nem lesz hiány! Szerelem és csalódás, gyűlölet és megbocsátás, intrikák bőven lesz majd a történetben, mely a csatorna közlése szerint több évadra osztva, 401 részben lesz elmesélve.

A főszerepet alakító színésznő Ezgi Asaroglu a Seherezádé című sorozatban játszott, az egyik férfi főszerepet alakító Keremcem pedig az RTL Klub Elif sorozatában most is látható hétköznaponként, Ahmet Karabey szerepét alakítja. Nem lennénk meglepve, ha egyik másik szereplő ismerős lenne egy másik török sorozatból…

Új török sorozat: Sorsok útvesztője
Új török sorozat: Sorsok útvesztője

Mielőtt ismertetjük az új romantikus széria rövid tartalmát, a Végtelen szerelem rajongóit sem hagyjuk kétségek között: a sorozatfináléra, 2018. április 27-én, pénteken 18.35-kor kerül sor.

Az új török sorozat története röviden

A Sorsok útvesztője úgy indul, hogy megszületik Hasretnek, Yusuf úr lányának, törvénytelen gyermeke, Bahar, akinek az édesapja Mehmet Emir Atahan, mit sem tud az egészről. A családot ért szégyen miatt, Yusuf úr elveszi Bahart az édesanyjától és az egyik emberére Ilyasra és annak családjára bízza. Messzire kell vinniük és saját lányukként kell nevelniük, cserébe sok pénzt kapnak érte.

20 év múlva találkozunk velük újra, amikor Bahar Isztambul szegénynegyedében él, kedves és szorgalmas, nővérével Efsunnal ellentétben, aki sem tanulni, sem dolgozni nem akar. Anyjuk, Nuran, egy zsörtölődő, pénzéhes nőszemély, akinek csak édeslánya Efsun boldogulása a fontos. A jólelkű Ilyas számára Bahar kedvesebb, mint a saját lánya, ezt Nuran sokszor a szemére is veti.

Mehmet Emir időközben az ország egyik leggazdagabb embere lett. Cégének jogtanácsosa Ates, aki azért épült be a családba, hogy bosszút álljon a szülei haláláért, amiért szerinte Mehmet Emir a felelős. Ates első látásra beleszeret a jóravaló, szelíd Baharba, ám kapcsolatuknak több vihart kell megélnie.

Egy napon, megjelenik Mehmet Emirnél Yusuf úr, aki immáron halálos beteg és szeretne könnyíteni a lelkén. Elárulja neki, hogy annak idején született egy lánya és megígéri neki, hogy még aznap este megismerteti vele. Ám erre már nem így kerül sor… Az agyafúrt Nuran asszony kitalálja, hogy saját lányukat Efsunt mutassák be a gazdag családnak, aki örömmel játssza el a testvérének járó életet…

Szereplők, a vetítés időpontja

Ahogy a fentiekből látszik, a Duna Televízióban debütáló új, több évados, 401 részes török sorozat bővelkedik az alábbiakban: intrikák, gyűlölet, bosszú, szerelmek, csalódások, megbocsátás, szomorúság, boldogság…

Sorsok útvesztője szereplők: Bahar – Ezgi Asaroglu, Ates – Keremcem, aki a színészet mellett, híres török popsztár is egyben, Efsun – Ceren Moray, Mehmet Emir – Sinan Albayrak…

A sorozat egyes epizódjai hétköznap kora este kerülnek képernyőre. Az 1. részt 2018. 04. 30-án adja a Duna Tv. Ahogy olvasóink megszokhatták, az új török sorozat epizódjairól a Csibészke Magazinban folyamatosan beszámolunk majd. Hogy lesz-e akkora siker a Sorsok útvesztője, mint a Fatmagül, vagy a Megtört szívek? Május elejére kiderül.

Forrás, fotók: MTVA

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top