Rajongói érdekes módon állnak ki Charlie Hunnam mellett

A szürke ötven árnyalata férfi főszereplője – amíg vissza nem mondja a rengeteg támadás miatt a szerepet – Charlie Hunnam nem csak bántó kritikákat kap, rajongói – ellenzőihez hasonlóan – összefogtak a készülő film főszerepének odaítélésével kapcsolatban.

Akcióban a Charlie Hunnam rajongók

Charlie Hunnam
Charlie Hunnam

Továbbra is sok ezren támadják Charlie Hunnamet, amiért ő kapta meg A szürke ötven árnyalata (hazai bemutató várhatóan 2014. nyara) férfi főszerepét, ám jó hír is érkezett: már ha annak lehet nevezni, hogy rajongói is akcióba lendültek, és bugyikkal, melltartókkal árasztják el az angol színész Los Angeles-i házának küszöbét.

Van itt minden: szexi csipkés fehérnemű és teljesen hagyományos bugyi is, no meg harisnyából is széles a választék – meséli az egyik szomszéd. – Eleinte elég fura volt a látvány, de mostanra megszoktuk. Azt viszont el sem tudom képzelni, hogy Charlie mihez kezd a rengeteg bugyival.

Az ellendrukkerek a Change.org petíciós portálon már 85 ezren követelik, hogy vegyék el Hunnamtől Christian Grey szerepét, de ez persze nem hatja meg a producereket, és kitartanak választásuk mellett.

Scroll to top