Tag Archives: Belgium

Szent Arnold sörivásra buzdította a népet

A sör és Szent Arnold szoros kötelékére Belgiumban számtalan példát találhatunk. A sörfőzés egyik “Mekkájában” nehéz lenne olyan sörfőzdét vagy sörözőt találni, ahol nincs valamelyik sarokban egy szobor Szent Arnoldról, a sör egyik védőszentjéről.

Berki Krisztián a végére tartalékol a világbajnokságon

A magyar tornasport jelenlegi legfényesebb csillaga a Belgiumban zajló torna világbajnokságon más-más nehézségű gyakorlatokkal jelentkezik a lólengés selejtezőjében és a döntőn. Berki Krisztián jó formában érzi magát, ha sikerül a gyakorlatait jól bemutatni, akkor fényes éremben reménykedhetünk. Nyilatkozatok és esélylatolgatás a belgiumi torna világbajnokság előtt. Antwerpen, 2013. szeptember 27., péntek (MTI) A döntőn mutatja csak… Read More »

Újra téma az apasági kereset II. Albert volt belga uralkodó ellen

Delphine Boel szerint a 2013. júliusában fia javára lemondott belga uralkodó, II. Albert az ő vér szerinti apja. Brüsszel, 2013. szeptember 4. II. Albert: nem én vagyok Delphine Boel apja Visszautasítja II. Albert, a júliusban lemondott belga uralkodó, hogy őt tekintsék Delphine Boel apjának – közölte a La Libre Belgique belga napilap a volt uralkodó… Read More »