Tag Archives: Észbontók válogatás – Észbontók kérdések

Észbontók válogatás: összefoglalók, előzetesek! A Viasat3 hazai fejlesztésű, humorban bővelkedő vetélkedője a bennünk lévő előítéletekkel játszik – például tudhatja-e egy csinos lány a választ egy olyan kérdésre … majd az Észbontók című tv-műsorban meglátják!

Észbontók 2. évad 10. adás előzetese – patkányméreg, aradi vértanúk, Ferihegy

Észbontók következő adás: 2015. december 17-én, csütörtökön este befejeződik a Viasat3 nagy sikerű vetélkedő showjának 2015-ös adássorozata. Az új évad tizedik adására kerül sor, melyből egyebek mellett az is kiderül, hogy miből nyerik a patkánymérget, hányan voltak az aradi vértanúk és milyen magas Ferihegy?

Észbontók 2. évad 9. adás előzetese – Baktérítő, sánta kutya, trapista

Észbontók következő adás: 2015. december 10-én, csütörtökön este folytatódik a Viasat3 nagy sikerű vetélkedő showja. Az új évad kilencedik adására kerül sor, melyből egyebek mellett az is kiderül, hogy mi az a Baktérítő, kik a trapisták és ki van a 20.000,-Ft-os bankjegyen? Utóbbi kérdésen túl lesz még egy különleges matematikai kérdés is! Izgalmas kérdések és kihagyhatatlan, szállóigévé vál(hat)ó válaszok.

Észbontók 2. évad 8. adás előzetese – antipatikus, kasztanyetta, elefánt

Észbontók következő adás: 2015. december 3-án, csütörtökön este folytatódik a Viasat3 nagy sikerű vetélkedő showja. Az új évad nyolcadik adására kerül sor, melyből egyebek mellett az is kiderül, hogy mit jelent a szó antipatikus, ki mondta, hogy a kocka el van vetve, milyen állat az elefánt és mi az a kasztanyetta. Izgalmas kérdések és kihagyhatatlan, szállóigévé vál(hat)ó válaszok.