Pásztor Anna is ott lesz az új Észbontók tévéműsorban

Pásztor Anna és sok más celeb is ott lesz a Viasat3 hazai fejlesztésű műveletlenségi vetélkedőjében! Celeb különkiadásokkal és vadonatúj észbontókkal folytatódik a közkedvelt tévéműsor. Színészek, énekesek és az Exek az Édenben szereplői is feltűnnek majd az Észbontók legújabb, 2017-es évadában, amely idén is izgalmas okfejtéseket és derűs pillanatokat ígér. Az október 9-én visszatérő vetélkedő házigazdája változatlanul Kovács Áron lesz, azonban számos újdonságot is tartogat a negyedik évad. Lássuk, melyek ezek!

Az első héten celeb különkiadásokkal indul az Észbontók legújabb évada, amelyben olyan hírességeknek kell kitalálniuk, hogy az „észbontók” tudják-e a helyes választ a kérdésekre, mint például Bódy Sylvi, Pásztor Anna, Ganxsta Zolee, a Vastag fivérek, Keresztes Ildikó, Gáspár Bea és Gáspár Evelin, vagy Horváth Éva.

A műsorvezető: Kovács Áron

Kovács Áron - Észbontók 2017

Újdonság, hogy mostantól az a csapat, amelyik az egymást követő három adásban a legtöbb pontot gyűjti össze, 1 millió forintot vihet haza. A csapatok persze bármikor megállhatnak. Ha úgy döntenek, hogy az első vagy a második adást követően befejezik a játékot, akkor sem térnek haza pénz nélkül, hiszen 100 000 vagy 300 000 forint ütheti a nyertes csapat markát. Ráadásul az észbontók hihetetlen fejtöréseit ezentúl minden hétköznap figyelemmel kísérhetjük.

A játék nem egyszerű! Az előző évadokban igencsak sok fejtörést okozott jó néhány kérdés megválaszolása, így a csapatoknak elég nehéz lesz azt megmondani, hogy észbontóink helyesen válaszolnak-e a feltett kérdésekre.

Pásztor Anna, Bódy Sylvi és Kovács Áron

Észbontók 2017 celebekkel

Az Anna and the Barbies énekesnője a vetélkedőről:

Remek és nagyon aranyosan elkészített műsor az Észbontók, amely az emberi agy botladozásaira épít, és azokat nagyítja fel vicces jelenetekké. Kifejezetten tetszett, ahogy a játékosok bájosan próbálták az élet nagy dolgait megfejteni.- nyilatkozta a forgatásról Pásztor Anna..

Észbontók 2017 – új évad október 9-től hétfőtől péntekig 20:25 órától, a VIASAT3-on.

Forrás: viasatpress
Fotók: VIASAT3/Sághy Tímea

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top