Tag Archives: halott

Nagy-éri-csatornában találták meg

Egy 39 éves kalocsai férfi holttestét találták meg 2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában, a halál bekövetkezésének oka és körülményei elsőre nem voltak egyértelműen megállapíthatóak. Kiderült, hogy a férfit 2013 nyár vége óta nem látták, hozzátartozóinak bejelentése nyomán már kereste a rendőrség. A Nagy-éri-csatornában próbálták elrejteni a hullát A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya… Read More »

Halottak napja 2013.

Halottak napja alkalmából meghosszabbított nyitva tartással működnek a temetők. A megnövekedett forgalom a tolvajoknak rég várt kincsesbánya, ezért a kerületi rendőrségi egységek, közterület-felügyelők és a polgárőrség tagjai is járőröznek a forgalmas napokon. A forgalmi rend is változhat a temetők környékén, érdemes előzetesen érdeklődni! Budapest, 2013. október 30., szerda (MTI) Meghosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat… Read More »

Mi történt a Tienanmen téren?

Keresik az okát annak, hogy miért hajtott Peking központjában a tömegbe egy autós. Legalább öten meghaltak és 38-an megsérültek, amikor a kínai főváros központjában lévő Tienanmen téren egy autó a tömegbe hajtott, majd kigyulladt helyi idő szerint hétfő délben. Peking, 2013. október 28., hétfő (MTI) A pekingi Tienanmen tér közkedvelt turisztikai célpont Öt áldozat, az eddigi… Read More »

Két halott a Sümeg és Zalagyömrő között történt balesetben

Két halott a mérlege a 2013. október 19-én éjszaka történt közlekedési balesetnek: személyautók ütköztek frontálisan Sümegnél. Rövid rendőrségi hír. Sümeg, 2013. október 19., szombat (MTI) A Sümegnél történt közlekedési baleset mérlege: két halott Két személyautó frontálisan ütközött Sümeg és Zalagyömörő között péntek éjszaka, ketten életüket vesztették – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.… Read More »