Nagy-éri-csatornában találták meg

2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában találtak egy férfi holtestet... (Foto: police.hu)

2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában találtak egy férfi holtestet…
(Foto: police.hu)

Egy 39 éves kalocsai férfi holttestét találták meg 2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában, a halál bekövetkezésének oka és körülményei elsőre nem voltak egyértelműen megállapíthatóak. Kiderült, hogy a férfit 2013 nyár vége óta nem látták, hozzátartozóinak bejelentése nyomán már kereste a rendőrség.

A Nagy-éri-csatornában próbálták elrejteni a hullát

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást indított egy 39 éves kalocsai férfi rendkívüli halála miatt. A férfi holttestét 2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában találták meg, a halál bekövetkezésének oka és körülményei nem voltak egyértelműen megállapíthatóak.

Az elsődleges intézkedések során kiderült, hogy a férfi 2013 augusztusa, szeptembere óta ismeretlen helyen tartózkodott, ami miatt – hozzátartozójának bejelentése alapján – a Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tartózkodási helyének megállapítására 2013. október 17-én a férfi körözését rendelte el.

Az elvégzett igazságügyi orvosszakértői boncolás eredménye szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ezért 2013. november 13-án emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A bevezetett rendőri intézkedések eddigi adatai szerint a sértett 2013. szeptember 1-jén Kalocsán felkereste volt barátnőjét, a 43 éves V. Brigittát, akinél ekkor ott volt a nő jelenlegi barátja, J. Péter 36 éves kalocsai férfi is. A lakóház műhelyében szóváltást követően J. Péter és V. Brigitta vascsővel több ütéssel megölte a 39 éves férfit. A lakóházba hazatérő hozzátartozó, V. Gábor 67 éves ottani lakossal közösen, annak gépkocsijával elszállították a holttestet, majd Kisfoktő külterületén, az 51-es főút közelében található Nagy-éri-csatornába rejtették.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Brigittát és J. Pétert emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, V. Gábort pedig bűnpártolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A három terheltet a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Kapcsolódó videó

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A mi kis falunk 2. évad 8. rész tartalma

A mi kis falunk 2. évad
Az Erika és Gyuri esküvője előtti napon a tökéletesnek hit szervezésben nem várt hibák merülnek fel, melyeket Erika rossz ómenként értelmez. A catering cég...
Tovább

Csak színház és más semmi 3. évad 5. rész tartalma

Csak színház és más semmi 3. évad
Dénes és Petra tisztázzák a félreértéseket, de lehet, hogy már túl későn. Zita még mindig haragszik Samura, amiért hazudott, de mégis fél, hogy...
Tovább

Halálos fegyver 2. évad 7. rész tartalma

Halálos fegyver sorozat ismertető
Egy szörfös rejtélyes halálakor a gyanú egy rossz hírű szörfös bandára, a Hullám Fiúkra terelődik, akik minden idegent megfenyegetnek, aki az öblükbe...
Tovább