Nagy-éri-csatornában találták meg

2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában találtak egy férfi holtestet... (Foto: police.hu)

2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában találtak egy férfi holtestet…
(Foto: police.hu)

Egy 39 éves kalocsai férfi holttestét találták meg 2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában, a halál bekövetkezésének oka és körülményei elsőre nem voltak egyértelműen megállapíthatóak. Kiderült, hogy a férfit 2013 nyár vége óta nem látták, hozzátartozóinak bejelentése nyomán már kereste a rendőrség.

A Nagy-éri-csatornában próbálták elrejteni a hullát

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást indított egy 39 éves kalocsai férfi rendkívüli halála miatt. A férfi holttestét 2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában találták meg, a halál bekövetkezésének oka és körülményei nem voltak egyértelműen megállapíthatóak.

Az elsődleges intézkedések során kiderült, hogy a férfi 2013 augusztusa, szeptembere óta ismeretlen helyen tartózkodott, ami miatt – hozzátartozójának bejelentése alapján – a Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tartózkodási helyének megállapítására 2013. október 17-én a férfi körözését rendelte el.

Az elvégzett igazságügyi orvosszakértői boncolás eredménye szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ezért 2013. november 13-án emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A bevezetett rendőri intézkedések eddigi adatai szerint a sértett 2013. szeptember 1-jén Kalocsán felkereste volt barátnőjét, a 43 éves V. Brigittát, akinél ekkor ott volt a nő jelenlegi barátja, J. Péter 36 éves kalocsai férfi is. A lakóház műhelyében szóváltást követően J. Péter és V. Brigitta vascsővel több ütéssel megölte a 39 éves férfit. A lakóházba hazatérő hozzátartozó, V. Gábor 67 éves ottani lakossal közösen, annak gépkocsijával elszállították a holttestet, majd Kisfoktő külterületén, az 51-es főút közelében található Nagy-éri-csatornába rejtették.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Brigittát és J. Pétert emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, V. Gábort pedig bűnpártolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A három terheltet a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Kapcsolódó videó

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Titkok szállodája 1. évad 8. rész tartalma

Titkok szállodája mexikói sorozat
Ángela megtudja, hogy a gyermek, akit Belén a szíve alatt hord, nem Andrés gyermeke. Pascual menekülni próbál a hotelből, de Isabel az útjába kerül ezért...
Tovább

Julieta 1. évad 37. rész tartalma

Julieta - mexikói szappanopera
Miután Magdalena és Lauro lebuktak, hogy találkozgatnak, Rosendo ellátja Lauro baját, de a férfi próbálja titkolni, hogy valójában m történt. Gabriel úgy...
Tovább

Jóban Rosszban sorozat 3457. rész tartalma

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Konrádék nem bíznak Rolandban és felkészülnek a végső leszámolásra. Konrád, Barbara, és Zseni csatlakozik a Roland elleni támadásra készülő Alizhoz,...
Tovább