Nagy-éri-csatornában találták meg

2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában találtak egy férfi holtestet... (Foto: police.hu)

2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában találtak egy férfi holtestet…
(Foto: police.hu)

Egy 39 éves kalocsai férfi holttestét találták meg 2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában, a halál bekövetkezésének oka és körülményei elsőre nem voltak egyértelműen megállapíthatóak. Kiderült, hogy a férfit 2013 nyár vége óta nem látták, hozzátartozóinak bejelentése nyomán már kereste a rendőrség.

A Nagy-éri-csatornában próbálták elrejteni a hullát

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást indított egy 39 éves kalocsai férfi rendkívüli halála miatt. A férfi holttestét 2013. november 10-én a Foktő-Kisfoktő külterületén található Nagy-éri-csatornában találták meg, a halál bekövetkezésének oka és körülményei nem voltak egyértelműen megállapíthatóak.

Az elsődleges intézkedések során kiderült, hogy a férfi 2013 augusztusa, szeptembere óta ismeretlen helyen tartózkodott, ami miatt – hozzátartozójának bejelentése alapján – a Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tartózkodási helyének megállapítására 2013. október 17-én a férfi körözését rendelte el.

Az elvégzett igazságügyi orvosszakértői boncolás eredménye szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ezért 2013. november 13-án emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A bevezetett rendőri intézkedések eddigi adatai szerint a sértett 2013. szeptember 1-jén Kalocsán felkereste volt barátnőjét, a 43 éves V. Brigittát, akinél ekkor ott volt a nő jelenlegi barátja, J. Péter 36 éves kalocsai férfi is. A lakóház műhelyében szóváltást követően J. Péter és V. Brigitta vascsővel több ütéssel megölte a 39 éves férfit. A lakóházba hazatérő hozzátartozó, V. Gábor 67 éves ottani lakossal közösen, annak gépkocsijával elszállították a holttestet, majd Kisfoktő külterületén, az 51-es főút közelében található Nagy-éri-csatornába rejtették.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Brigittát és J. Pétert emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, V. Gábort pedig bűnpártolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A három terheltet a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Kapcsolódó videó

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Feriha 1. évad 80. rész tartalma

Feriha sorozat
Mindenki izgatottan várja az első tanítási napot. Cansu Emir oldalán jelenik meg, ami nagy port kavar barátai körében. Feriha és Cansu Emiren veszekszenek...
Tovább

Elif – A szeretet útján 2. évad 21. rész tartalma

Elif - A szeretet útján (2014) török sorozat
Arzu azt hiszi, hogy Erkut mindig is az apjának dolgozott, és ketten együtt elérték, hogy Arzu börtönbe kerüljön. Necdet elmondja Arzunak, hogy azért rabol...
Tovább

Erdészház Falkenauban 5. évad 4. rész tartalma

Erdészház Falkenauban
Népes családja ellenére Martin továbbra is magányos. Herta szeretné összehozni őt Silvával, ezért "beteget jelent", és maga helyett Silvát küldi át...
Tovább