Cobra 11 német tv-sorozat 20. évad 12. rész tartalmából

Amikor Semir és Alex épp a börtönben hallgat ki egy rabot, zendülés tör ki a fogvatartottak között. Az epizód címe: Zendülés. Cobra 11 (2015) német akciófilm sorozat 20. évad 12. rész tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. Országos tv-premier az RTL KLub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az akciófilm sorozat történései itt nyomon követhetők.

Az előzmények: Semir magánélete ugyan rendeződik, ám a munkában semmi sem úgy alakul, ahogy elképzelte. Alex nehéz múltja új életre kel, és sorra bukkannak fel azok a barátai, akik bajba kerültek. A két nyomozó azonban minden nehézség ellenére tűzön-vízen és sorozatos autóbaleseteken át kitart egymás mellett, és felveszi az iramot a bűnözőkkel.

Cobra 11 német tv-sorozat 20. évad 12. rész

Alex és Semir bemennek Sanderhez a börtönbe, és egy kis hazugsággal vallomásra bírják. Ám még mielőtt kijutnának, zendülés tör ki a börtönben, a megvadult rabok megölnek néhány őrt. Semir és Alex nem akarják elhagyni a börtönt, míg ki nem mentenek egy lányt, aki a barátjához ment be látogatóba, mert a zendülés kitervelője meg akarja ölni a fiút, hogy ne tehessen vallomást ellene.

A német akciófilm sorozatból: Semir és Alex

Cobra 11 (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei 20) 20. évad
Cobra 11 (Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei 20)

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Főszereplők: Erdogan Atalay (Semir Gerkhan), Vinzenz Kiefer (Alex Brandt), Katja Woywood (Kim Krüger), Katrin Heß (Jenny Dorn), Daniela Wutte (Susanne König), Gottfried Vollmer (Dieter Bonrath), Niels Kurvin (Hartmut Freund), Carina Wiese (Andrea Schäfer)

2016.05.15 18:55 RTL Klub Cobra 11 német tv-sorozat 20. évad 12. rész

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top