Cobra 11 német tv-sorozat 20. évad 13. rész tartalmából

Egy ártatlan horgászatnak indul, kegyetlen hajsza lesz belőle. Az epizód címe: Hajsza a vadonban. Cobra 11 (2015) német akciófilm sorozat 20. évad 13. részét 2016.05.22-én mutatja be az RTL KLub. Az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. Országos tv-premier! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az akciófilm sorozat történései itt nyomon követhetők.

Az előzmények: Semir magánélete ugyan rendeződik, ám a munkában semmi sem úgy alakul, ahogy elképzelte. Alex nehéz múltja új életre kel, és sorra bukkannak fel azok a barátai, akik bajba kerültek. A két nyomozó azonban minden nehézség ellenére tűzön-vízen és sorozatos autóbaleseteken át kitart egymás mellett, és felveszi az iramot a bűnözőkkel.

Cobra 11 német tv-sorozat 20. évad 13. rész

Semir és Alex pár napos horgászatra elvonulnak a vadonba, még telefont se visznek magukkal. Hirtelen felbukkan az erdőből egy férfi, akit fegyveresek üldöznek. A két rendőr pártfogásába veszi az üldözöttet, és menekülnek a fegyveresek elől. Ám a férfiról kiderül, hogy nem is annyira ártatlan, és nem kér a rendőri segítségből, sőt meg akar szabadulni tőlük.

A német akciófilm sorozatból: Semir és Alex

Cobra 11 (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei 20) 20. évad
Cobra 11 (Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei 20)

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Főszereplők: Erdogan Atalay (Semir Gerkhan), Vinzenz Kiefer (Alex Brandt), Katja Woywood (Kim Krüger), Katrin Heß (Jenny Dorn), Daniela Wutte (Susanne König), Gottfried Vollmer (Dieter Bonrath), Niels Kurvin (Hartmut Freund), Carina Wiese (Andrea Schäfer)

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top